Reklam İzleyerek Para Kazanma 2024 (Aylık 15000 TL)

Reklam izleyerek para kazanma, Tiktok para kazanma, Youtube para kazanma, Yürüyerek para kazanma, Video izleyerek para kazanma, Müzik dinleyerek para kazanma, Çeviri yaparak para kazanma, Bedava para kazanma, Telefondan para kazanma konular üzerinde duracağımız içeriğimizde merak edilenlere cevap vereceğiz.

Reklam İzle Para kazan 2022

Reklam izleyerek para kazanma da bir çok uygulama bulunmaktadır. Bunlar genellikle orta veya büyük ölçekli şirketlerin reklam ajanslarına reklam vererek şirketlerin reklamını yapmalarına ve bir çok kişiye ulaşmasına olanak tanıyan bir sistemdir. Reklam bütçelerini de bu reklam ajansları verimli kullanarak aldıkları ücretlerin bir kısmını da reklamların izlenmesi karşılığında kullanıcılara aktarmasına yol açmaktadır. Bir çok sosyal medya platformu bu sayede hem reklam verenin verdiği ücreti olumlu karşılamasına, hem de izleyeceğinin reklamlara ulaşmasına neden olmaktadır.

Reklam İzleyerek Para kazanma Siteleri 2022

Reklam izleyerek para kazanma Dünyanın bir çok ülkesinde bu şirketlerin sitelerine veya sosyal medya platformlarına ulaşabilir ve para kazanabilirsiniz. Sizler için bu reklam veren ve para kazandıran siteleri inceledik ve size liste çıkarttık.

Şu dönemde herkes internetten para kazanma yolları arayışındadır. Bu arayışlar da genellikle kolay olsun ve yorulmadan para kazanmak istenmektedir. Reklam izleyerek para kazanma 5000 tl kazanmak mümkündür. Doğru adımları atarak bu rakamları veya bu rakamlardan daha fazla kazanmakta mümkün olacaktır. Bir çok kişi boş zamanlarını ek kazanç sağlamak için harcamaktadır. Tabii ki bu listelediğimiz platformlara sizin de göz atmanızı öneririz. Sitelerin hakkında veya para kazanma ile ilgili sayfalarını okumakta yararınıza olacaktır. Çünkü bir çok site insanları yanıltabiliyor ve harcadığınız zamana değemeyebiliyor.

Reklam İzleyerek Para Kazandıracak Uygulamalar 2022

Reklam izleyerek para kazanma uygulamalar ulaşmak için web siteleri veya uygulamalarına ulaşabilirsiniz. Uygulamalara genel olarak Play Store’ dan veya Apple Store’ dan ulaşılabilir. Ayrıca apk indirerek bu uygulamalara erişebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Youtube Premium Apk Reklamsız Kesin Çözüm 2022

Viggle Para Kazanma

Genellikle cep telefonu kullanarak bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Uygulama içerisinde reklamları izleyerek kazanç sağlayabilirsiniz. Cep telefonunuza indirmek istemezseniz, Bilgisayara indireceğiniz bir android uygulama da işinizi görebilir.

Nielsen Digital Voice Para Kazanma

Reklam izleyerek para kazanma uygulamalarından Nielsen Digital Voice platformu genellikle izlenilen içerikten sonra yapılan yorumlardan kazanç sağlanabiliyor. Kazanç sağladıktan sonra bu paraları çekmeniz çok büyük ihtimaldir. Kurumsal bir firma özelliği taşıyan platforma erişim sağlayarak Para kazanabilirsiniz.

Swagbucks Para Kazanma

Farklı etkinlikler ile para kazanmanıza olanak sağlayan Swagbucks platformu film ve dizi izleyerek para kazanmanız mümkün olacaktır. Reklam izleyerek para kazanma platformları arasında çok sık kullanılan site de çok fazla para çekme seçeneği mevcuttur. Ülkemiz de ulaşılamayan bir site konumunda olduğu için VPN ile giriş sağlanması gerekiyor. Para kazanmak için seçenekler;

  • Anket Doldurarak Para Kazanma
  • Oyun Oynayarak Para Kazanma
  • Video İzleyerek Para Kazanma

Siteye girip üye olduktan sonra kazanmaya başlayabilirsiniz. Site de Dolar değil de site parası kazanılmaktadır. 1000 SB 10 dolar yapmaktadır. Çok yüksek kazanç etmemekle birlikte diğer sahtekar niteliği taşıyan sitelere istinaden daha kazanılabilir ve mütavazi olmasından küçük kazançlar elde ederek gift kart kazanabilirsiniz.

  • Arama Motoru ile Para Kazanma: Çok fazla arama yapamıyorsunuz ancak yaptığınız aramalardan SB kazanmanız mümkündür.
  • Oyun Oynayarak Para Kazanma: Ücretsiz sunulan oyunlardan SB kazanıyorsunuz. Daha eğlenceli olduğu için bu yöntem çok kullanılmaktadır.
  • Anketler ile Para Kazanma: Daha uzun ve sıkıcı olmasına rağmen daha fazla kazanacağınız para kazanma seçeneğidir. Bu yöntemle 20 dakika içerisinde daha fazla kazanmanız mümkün olacaktır.
  • Video İzleyerek Para Kazanma: Daha basit olan para kazanma seçeneğidir. İzleyeceğiniz videolardan para kazanabilirsiniz.
  • Video İzleyerek Para Kazanma Uygulamaları : Adwallet, prizerebel, Earnably, mypoints, instagc, slidejoy gibi uygulamalardan veya sitelerden Video İzleyerek Para Kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Successbux Para Kazanma

Platform üye olan kişilere video izleyerek veya dinleme yaparak para kazanmanız mümkündür. Çok yaygın bir şekilde kullanılan site de gezinerek ve aktivitelere katılarak para kazanabilrisiniz.

FusionCash Para Kazanma

13 yıllık bir geçmişe sahip olan bir sitedir. Güvenilir olmasının yanı sıra Abd platformu olma özelliği taşımaktadır. İzlenilen videolardan sonra yapılacak yorumlar ile para kazanmanız mümkün olacaktır. Yeterli ingilizce bilgisine sahipseniz bu platform tam sizlik denilebilir.

NetFlix Para Kazanma

İçerikleri test etmek için zaman zaman bu şekilde yapılacak işler için ilan yayınlamaktadır. Ülkemizde de uyguladığı bu sistemde para kazanmanız mümkün ancak bu ilanları yakalamanız gerekmektedir. Netflix iş ilanlarını sürekli takip etmeniz faydanıza olacaktır. Yüksek kazançlar elde etmeniz olasıdır. Video izleyerek para kazanma işinin yakalanırsa en güzel yöntemidir.

You-cubez Para Kazanma

Doğrudan izleyeceğiniz videolardan para kazanıyorsunuz. Düşük gelir elde etmeniz mümkündür ancak daha fazla vakit ayırabilirseniz izlediğiniz videolar sizlere daha fazla kazandıracaktır. İlgi alanlarınıza göre video izliyorsunuz. Kayıt olduktan sonra ilgi alanınızı seçerseniz ona göre videolar karşınıza çıkacaktır.

Youtube Video İzleyerek Para Kazanma

Önereceğimiz en iyi platformlardan biri Youtube’ dur. Bu platform da yükleyeceğiniz her videodan gelir elde etmeniz olasıdır. Ancak her işte olduğu gibi bu platformda da sabır ve azim gerekmektedir. Şöyle düşünmekte yarar var 1 video atıyorsunuz onu izleyen tabii ki az olacaktır. Çünkü Youtube algoritması bu şekilde çalışıyor. Devamlılık sağlarsanız ve her gün video atarsanız insanların ilgi çekeceği videolar olursa 50 video yüklemenizden sonra artık her videonuzdan her gün izlenmesi durumunda daha çok verim sağlayacaksınız. 1 video ile 50 video aynı şey değildir.

Reklam izleyerek para kazanma Sabır ve azim bu işin kilit anahtarı olmakla birlikte vakit ayırmanız da bu işin liste başıdır. Düşünsenize sabah akşam çalışıyorsunuz günde 1 video atmanız sizin ilerleyen günlerde veya aylarda o videoların her gün izlenmesine neden olacaktır. her işte olduğu gibi bu işinde ipuçları mevcuttur. Bu ipuçlarına değineceğimiz makaleler olacaktır.

Tişört Tasarlayarak Para Kazanma

Tişört tasarı ile ilgileniyorsanız ve bundan para kazanmanın yollarını aramaktaysanız, internet ortamında bir çok Tişört Tasarlayarak Para Kazanma seçeneği mevcuttur. Siz değerli okurlara tişört tasarlayarak para kazanmak hakkındaki tüm bilgileri vereceğiz!

Bu freelance bir iş olsa da bu şekilde geçinen ve konstrasyonunu bu işe vermiş bir çok kullanıcı bulunmaktadır. Tasarlamayı ve çizmeyi seviyorsanız bu işten sizde para kazanabilirsiniz.

Uzun bir yazı olabilir ancak sizlere bu işte ustalaşan sitelerden bahsedeceğiz. İş tabii ki sizin tasarımınıza da bağlı ancak tasarım yapmadan da para kazanmanız mümkündür. Hazır tasarımlı siteler mevcut.

Tişört Tasarla Para Kazan!

Bu işten para kazanmanın yolu iyi tasarım yapmaktan geçmektedir. Eğer vaktinizi ayırıp bu işi freelance olarak yapmak istiyorsanız photoshop bilginizi bir üst çıtaya yükseltmeniz yararınıza olacaktır. Bir t-shirt tasarladınız diyelim bu t-shirt internette siz istediğiniz kadar kalacaktır. Yani bu da satış potansiyeli demektedir. Satış potansiyelini artırmak için ise tasarımınızı iyi yapmanız belkide çok iyi yapmanız gerekecektir.

Her tasarladığınız tişörtten en az 250 TL kazanç sağlamanız mümkün. Tişört tasarımınıza, maliyetinize göre kazançlar farklılık göstermektedir. Tişört fiyatlarını belirlerken rakiplerin analizini ve maliyet analizinizi hesaplayarak belirlemelisiniz.

Aşağıda sıralayacağımız kendi tişörtünü tasarla ve sat siteleri arasından bazıları, global satış imkanı sunduğu için dolar kazancı sağlamanızı olanak sağlayan sitelerdir. 20 dolara sattığınız bir tişörtten giderler çıkartıldığınızda 200 – 250 TL kazanabilirsiniz. Satış ağınızı ne kadar genişletirseniz yani tisört tasarlarken geniş kitlelere hitap ederek tasarlarsanız o kadar fazla geri dönüş alabilirsiniz.

Tişört Tasarla Para Kazan Siteleri

  • Basmatik
  • Baskimo
  • Tisho
  • Kammana
  • Tshigo
  • Vistacreate
  • Desinghill
  • Redbubble
  • Printfull
  • Gelato

T-shirt Tasarlama Programları

1- Adobe Illüstratör

2- Adobe Photoshop

3- Figma

4- Corel Draw

5- Canva

 

 

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler