Ücretsiz Backlink Siteleri En kaliteli Liste 2024

Ücretsiz Backlink Siteleri hakkında bilgi aktaracağımız bu yazımızda bir çok Kaliteli Backlink Siteleri sizlerle paylaşacağız. Bu makale de sizlerin siteleriniz için kullanacabileceği Ücretsiz Backlink siteleri paylaşacağız. Bu sitelerden alacağınız backlinkler sitelerinizi hitlendirecek ve sıralamalarda yükselmenizi sağlayacaktır. Backlink ”seo” için olmazsa olmazlardandır. Bir internet sitesinin bir başka siteye link çıkışı yapmasına ”backlink” denir.

Arama motorları google, yandex, yahoo gibi bir çok sitenin sıralama yapmadan önce baktığı 200′ den fazla kriter vardır. Sıralamalar buna göre yapılır ve sitelerin kalitesi belli olur. Bir çok kriterin mevcut olduğunu belirttik bu kriterlerin en bilineni Kaliteli Backlink olanlarıdır.

Daha çok sitenizle aynı içerik kategorisine sahip olan web sitelerden alacağınız backlinkler sizin sitenizin sıralamasını doğrudan etkileyecektir. Bu Backlink Listesi ulaşmak için sizlere bunları direk yazımızın devamında paylaşıyoruz.

Backlink Türleri Nelerdir?

Çok fazla backlink türleri mevcuttur. Biz en önemlilerinden söz edeceğiniz. Dofollow ve Nofollow backlinkler sitelerin en çok aldığı türlerdir.

Dofollow, diğer sitelerin sizin sitenizin otoritesinden faydalanabileceği backlink türüdür. Nofollow ise, sitenize tanımadığınız bir siteye kesinlikle link vermeyin. Sitenizi kötü etkileyebilir.

Backlink Nasıl alınabilir?

Backlink, kuracağınız paravan blog ve sosyal medya sitelerinde paylaşacağınız önemli içeriklerde bir veya birkaç anahtar kelime vermeniz ve içeriğe link eklemeniz size backlink kazandıracaktır. Backlink alırken de kaliteli içerik yazarak bu linkleri vermek önemli bir kriterdir.

Diğer Backlink yöntemleri, forum backlink, profil backlink, yorum backlink gibi bir çok backlink alabileceğiniz yöntem de mevcuttur.

Dofollow: <a href=”https://teknocuyum.com/”>Burada yazı yer alıyor</a> bu şekilde link verebilirsiniz.

Dofollow backlink çok önemli anahtar kelimelerde yükselmeyi hedef ediyorsanız bu backlink faydalı olacaktır. Tabii ki bu yöntemler dikkatli kullanılmalı yanlış bir websitesinden alacağınız bu backlinkler sitenizi yükseltse de düşürebilir de çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Yeni bir site kurduysanız ve backlink almak istiyorsanız doffolow önermiyoruz. Alacaksanız da nofollow backlink işlemlerinden fazla olmazsa daha iyi olacaktır. Aksi takdir de siteniz kesinlikle çok fazla dofollow backlinkler yüzünden sorun yaşayacaktır. Backlink alacaksanız kesinlikle sizinle aynı işi, sektörü veya içerikleri barındıran sitelerden backlink almalısınız.

Backlink almak için ücretli araçlardan yararlanmakta yarar vardır. Ahrefs, semrush gibi ücretli siteleri kullanarak rakiplerinizin aldığı backlinkleri gördükten sonra o backlinkleri de almanız yararınıza olacaktır.

Her Siteye Uygun Backlink

Paylaşacağımız liste sosyal medya platformlarını barındırıyor, bu platformlardan kesinlikle backlink alınması gereklidir.

Bu sitelerden alınacak backlinkler sınırsız olabiliyor. Her içeriğinizi burada da paylaşmanızı öneririz.

Blog İçerikli Siteler için Backlinkler

Bu backlinkler kesinlikle blog sitenize fayda sağlayacaktır. İçeriklerinizi bu bloglarda paylaşabilirsiniz. Daha kaliteli bir siteye sahip olmak istiyorsanız içeriklerinizi bir çok yerde paylaşmanız iyi olacaktır.

İlginizi Çekebilir: Site Hızlandırma 5 Etkili Yöntemi 2022

Profil Oluşturarak Backlink Siteleri

Web dünyasındaki backlinklerin en bilindik ve en popüleri Profil Backlink olanlarıdır. Bu backlinkler ile tanınırlığınızı ve popüleritenizi artırabilir, sitelerinizin trafiğini ve sıralamasını yükseltebilirsiniz. Profilinizi oluşturduktan sonra bu sitelerin genellikle özelliği olur, profilinizi düzenleyip web site ismi kısmına adresinizi ekleyebilirsiniz. Profil oluşturdunuz, düzenlemeyi yaptınız bu düzenleme esnasında muhtemelen anahtar kelimelerinizi de ekleybilir, o anahtar kelimeler içinde ücretsiz backlink alabilirsiniz.

Teknoloji Ücretsiz Backlink Siteleri

Teknoloji Backlink Siteleri geri bağlantı almak için bu sitelere kayıt olabilir, kayıt olduktan sonra sayfalarınıza, websitenizi ana dizinine veya alt konu başlıklarınıza ücretsiz backlink alabilirsiniz. Genellikle bu vereceğimiz siteler pa ve da değerleri yüksek sitelerdir.

Paravan Blog Backlink Siteleri

Bu backlink listesinde şunu göreceksiniz. Diyelim ki sizin muhasebe siteniz mevcut, bu doğrultu da bloglardan ücretsiz backlink almak istiyorsunuz. Aşağıda listesine ulaşacağınız sitelerden bloglar açarak o sitelerde makale yayınlayarak backlinkleri alabilirsiniz.

Bir çok ücretsiz backlink listesi sizinle paylaşıldı. İstediğinizi değerlendirebilirsiniz. Ücretsiz backlink alırken de çok dikkat edilmeli dofollow ve nofollow backlinkler eş değer biçimde alırsanız sıralamanız sizin istediğiniz yerlere gelebilir.

 

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler