İnstagram Emoji Anlamları En Çok Kullanılanlar 2024

İnstagram Emoji Anlamları çoğunlukla birisiyle sohbet halindeyken kullandığımız emojiler hayatımızda vazgeçilmez bir yere sahiptir. İnstagram Emoji Anlamları Daha çok anlamlar için yolladığınız emojilerin her birinin bir anlamı mevcuttur. Bu emojilerin anlamlarını bilmek ve bunu bilerek kullanmak daha iyi olacaktır. Bu emojiler genel olarak mutluluk, hüzün, hayvan gibi ifadeleri içermektedir.

İnstagram Emoji Anlamları Emoji anlamlarını daha çok sohbet ettiğimiz uygulamlar için bilmek faydamıza olacaktır. Whatsapp, instagram, twitter gibi mecralarda size büyük kolaylık sağlayacaktır. Biz de sizler için en çok kullanılan emojileri derledik ve siz sunduk.

İntstagram Emoji Anlamları

Emojiler genel olarak bir duyguyu ifade etmektedir. Bu ifadelerin genel anlamları kategorilendirilir. Kategoriler aşk, hayvan, çiçek, bayrak, arabalar, binalar diye gider. Her bir kategori de bir çok emoji yer almaktadır. En çok kullanılan emojiler kişiden kişiye değişir fakat kesin olarak gülen ve ağlayan yüzdür.

Bu emoji genellikle mutlu olduğunuz ve bu sohbette huzurlu olduğunuz anlamına gelmektedir. Utandığınızda da isteğe bağlı kullanılmaktadır. Belki de aranızda mesafe olunan bir sohbette de ortamı ısıtmaya yönelik bir emoji olarakta kullanabilirsiniz.

Bu emoji genellikle kafasında hare bulunan ve karşı tarafa karşı dua, iyi düşünce ve kutsamaları ifade etmektedir. Kullanıcıların en çok kullandığı emojilerin başında yer almaktadır.

Bu emoji ise tabiki parayı ifade eder. Sohbette çok fazla paradan konuşuluyorsa en çok kullanılacak emojilerin başındadır. Zenginliği temsil eden bir emojidir.

Güneş gözlüğü bulunan bu emoji de cool olmayı ve kendinden emin olmayı ifade etmektedir. Çok kullanıldığını belirtmemize gerek olmayacağını düşünüyorum.

Ağzı fermuarlı olan bu emoji genellikle sır tutmakta ve ağzının sıkı olmasını ifade etmektedir.

Sevgiliniz ile konuşmalarınızda kullanacağınız veya kullanmkta olduğunuz bir emojidir. Aşık olmayı temsil eder.

Sizlere en çok kullanılan emoji türlerinden söz ettik. Bu emojiler tabii ki çoğaltılabilir, ilerleyen günlerde yazımıza yeni emojileri ekleyeceğiz.

 

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler